Monday, 5 December 2011

Anonymous Day

Assalamualaikum .. Minta maaflah kalau blog ni ad peminat, lambat update .. rasanya takda kot . Takpelah, dah lama admin tak update . Kali ni pun tak tau nk update ape .hehe .. Cuti sekolah 2011 ..?Haha, duduk rumah jelah aku ni, takda pape yg nk dibuat, cari kerja ??hehe, mintak maaplah .. Tuan rumah x kasi .hehe .. Facebook pun dah mula malas nk layan, senang cakap, cuti ni paling hebatlah ..termenung je kat rumah ..hahaha . Oklah, takde ape dah ni .. penat nk taip .hehehe ... Satu lagi, (lambat nk ucap,lambat pun xpe kan ..?) SALAM MAAL HIJRAH <3 ! hehe

No comments:

Post a Comment